Hirdetés

A Sega karolta fel a Planet 51 adaptációját

|

A Pyro Studios és a Sega koprodukciójában készülő alkotásból kiderül, milyen az, ha az ember a "földönkívüli".

Hirdetés

A fura döntéseket (Alien franchise sorsa) hozó kiadóvállalat célja, hogy tovább erősítse a filmekre támaszkodó játékai palettáját. Ennek érdekében már kétszer is együttműködött a Marvel Studios-szal, minek keretében megkaptuk az erősebb konzolokon még tűrhető, egyébként borzalmasan igénytelen és trehány munkát feltételező Iron Man és Hulk adaptációkat. Az előbbinek már készül a folytatása...gyapjú, akarom mondani, juhéj!
Látatlanban igazságtalanság lenne elítélni és előre leírni a Commandos széria, illetve a Praetorians és az Imperial Glory után az animációs filmek adaptációjának szintjére sülly... evező Pyro Studios munkáját.

Nem, ez nem a játék grafikája. Ez a film...

planet51img1big.jpg


A spanyolok az azonos című filmecskére támaszkodva, egy idegen planétára kalauzolnak el, ahol a helybéliek az '50-es évek Amerikájára jellemző paranoiában élnek. Ide csöppen egy ember űrhajós, és máris kész a baj... fordított Roswell.
Ami működik a filmvásznon, az esetleg a tévéképernyőn és a monitoron is fog felkiáltással 2009 telét célozzák meg a debütálással, mégpedig PC, X360, PS3, Wii és NDS platformokra.
Műfaját tekintve pedig egy kedves, bájos, aranyos (egyéb random cuki jelző) világba helyezett "autós" játékot kapunk, amiben különféle feladatok megoldásával léphetünk a progresszió útjára.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)