Hirdetés

A Senua's Saga: Hellblade 2 új videóját fülessel nézd, ha jót akarsz magadnak

|

A Ninja Theory folytatásának egyik legjobb eleme ismét Senua mentális betegségének megvalósítása lesz.

Hirdetés

Már a 2021-es The Game Awards során is megmutatta magát a Senua's Saga: Hellblade 2 játékmenete, de azóta több olyan dolgot is ígért a Ninja Theory, ami miatt arra számítottunk, hogy szintet lép a folytatás. A fejlesztőcsapat hol azt mondta, hogy az előző rész olyan lesz a Hellblade 2 mellett, mint egy indie játék, hol azt, hogy gyönyörű helyszínek és elképesztő arcanimációk várnak ránk annak köszönhetően, hogy a játék alatt az Unreal Engine 5 fut. 

Az Xbox Games Showcase során megcsodálhattuk, hogy mennyit fejlődött a projekt.

Hirdetés

Röviden? Sokat. A látvány és a hangok is első osztályúak, amiképpen az atmoszférára sem lehet panasz. A Hellblade nagyon erős élmény volt, és minden jel arra utal, hogy a Ninja Theory-nak sikerül megismételni azt a bravúrt, sőt rá is licitálhat saját magára. Nézzetek bele ti is a Hellblade 2-be: 

Amiatt viszont már kevésbé vagyunk boldogok, hogy a Senua's Saga: Hellblade 2 csak valamikor 2024-ben fog jönni, de akkor legalább azonnal bekerül a Game Passbe is, mint minden belső fejlesztés. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)