Hirdetés

A Senuát alakító színésznő alaposan odateszi magát a Hellblade 2 miatt

|

Melina Juergens saját videósorozatából sok érdekes kulisszatitkot megismerhetünk.

Hirdetés

A 2017-ben megjelent Hellblade: Senua's Sacrifice nemcsak azért nyújtott emlékezetes élményt, mert a Ninja Theory kifejezetten ügyesen szőtte bele a pszichózis szörnyű érzését, hanem azért is, mert a főszereplő pikt harcost, Senuát alakító színésznő vonásait és megnyilvánulásait egészen élethűen ültették át a játékba. Melina Juergens ráadásul remek munkát végzett a hősnő életre keltésével, és nagyon úgy tűnik, hogy a folytatásban is hasonlóan jó teljesítményt várhatunk tőle.

Hirdetés

Juergens saját videósorozatot indított a YouTube-on, amelynek köszönhetően beleshetünk a kulisszák mögé, és megnézhetjük, mi mindent csinált eddig a szerep kedvéért. A színésznő a motion capture és a szinkronizálás mellett vállalta azt is, hogy a karakter komolyabb megmozdulásait is ő végzi el, így az erőnléti edzések mellett gyakorolta a közelharcot is. A cél az, hogy a lehető legélethűbbnek tűnjön a Hellblade 2.

A korábbi tervek szerint már decemberben debütált volna a videósorozat második epizódja, ám különböző okok miatt csak nemrég tették közzé azt.

A Senua's Saga: Hellblade 2 egyelőre még nem kapott megjelenési dátumot, de azt már tudjuk, hogy PC-re, Xbox Series X-re, és Series S-re lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)