Hirdetés

A Serious Sam 4-ben háromféle shotgun is lesz a móka kedvéért

|

Mi lehet jobb két shotgunnál? A Serious Sam 4 fejlesztői szerint természetesen három shotgun.

Hirdetés

A sima és a dupla shotgun mindig is a Serious Sam széria részét képezte, a negyedik epizódban viszont bővül a repertoár, ezúttal egy automata shotgunnal is irthatjuk a idegenek végeláthatatlan hordáit. 

Hirdetés

A fejlesztőcsapat illetékesei elmondták egészen egyszerűen a móka kedvéért vezetik be az újabb, immár harmadik shotgunt is. A Croteam részéről Daniel Lucic mesélte el, hogy kipróbáltak sokféle fegyvertípust, de az a helyzet, hogy semmi sem olyan élvezetes, mint shotgunnal darálni az ellenséget. Szerinte egyedül az a lényeg, mi szórakoztatja a játékosokat, éppen ezért rakták bele a játékba az új flintát is.

Mielőtt kérdeznétek: természetesen lehet majd egyszerre két shotgunt is használni, szóval a mókafaktor könnyen hatványozható. A Devolver Digital nem is olyan régen megtartott digitális játékbemutatóján egyébként kapott egy külön trailert a Serious Sam 4: Planet Badass is, ezt mindenképp pótoljátok, ha eddig még esetleg nem láttátok volna.

A Serious Sam 4 idén augusztusban érkezik meg PC-re, PS4 és Xbox One konzolokra pedig majd valamikor 2021 folyamán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)