Hirdetés

A Silent Hill 2 remake csapata a The Walking Dead alkotóival dolgozik együtt

|

A Bloober Team és a Skybound Entertainment összefogtak egy titokzatos új projekt kedvéért.

Hirdetés

A Bloober Team meglehetősen elfoglalttá tette magát a következő néhány évre. A csapat nemrég fejezete be a Layers of Fear fejlesztését, és most keményen dolgozik a Silent Hill 2 remake-en. Mindeközben már összehozott egy megállapodást a Skybound Entertainmenttel is.

A kiadó kezeli a The Walking Dead képregényeket, de tőlük származik az Invincible sorozat is. A srácoknak rengeteg hasznos IP van a kezük alatt, de nem tudjuk, hogy most melyik került a Blooberhez.

Hirdetés

A Bloober ugyanis elárulta, hogy dolgoznak egy "R" kódnév alatt működő projekten, de 2025-ig nem fogják azt ennél részletesebben bejelenteni. A lényeg, hogy valami készül, aminek a tulajdonjoga a Skybound kezében van. A Bloober elnöke, Piotr Babieno annyit tett hozzá a bejelentéshez, hogy a koprodukció során ők a horrorműfajjal kapcsolatos ismereteiket fogják hozzátenni a folyamathoz.

Annyit ebből leszűrhetünk, hogy ez is egy félelmetesebb cím lesz, de hogy miről is fog szólni majd néhány év múlva talán kiderül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)