Hirdetés

A Simpson család producere végképp tisztázta, mi a helyzet a fojtogatással

|

Aligha lehet kétséges, hogy milyen jövő vár Bart Simpson nyakára.

Hirdetés

756 epizód, 35 évad, 34 év. Csupa nagy szám jellemzi a Foxon futó The Simpsonst, vagyis a Simpson családot, a veterán animációs sorozat azonban még mindig képes a címlapokra kerülni. Ez legutóbb néhány hete jött össze a szériának, miután az október 22-én debütált epizód arra utalt, hogy a főszereplő Homer Simpson az új időkre való tekintettel felhagy a produkció egyik bevett poénjával, a fia (Bart Simpson) fojtogatásával.

Ugyan nemrég a sorozat atyja, Matt Groenig meglehetősen találó módon tudatta, hogy szó sincs erről, ám még így is akadhattak, akiket nem győzött meg az alkotó, így ezúttal a producer James L. Brooks is bedobta magát az ügy tisztázása érdekében.

Hirdetés

Brooks a Simpson család kezdeti évei óta kiveszi a részét a gyártásból, nemrég pedig a People magazin érdeklődésére erősítette meg, hogy tényleg nem tervezik a több évtizedes fojtogatós hagyomány megtörését.

"Egy pillanatig se higgyétek, hogy bármit is megváltoztatunk. Semmi sem lesz megszelídítve. Semmi, semmi, semmi, semmi. Továbbra is fojtogatni fogják [Bartot] - már ha ezt a szörnyű kifejezést akarod használni rá. Az apja továbbra is szeretni fogja őt a maga sajátos módján."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Akinek tehát Matt Groenig korábbi üzenete nem volt elég, az most elég egyértelműen megkapta a választ: Bart továbbra sincs biztonságban, a fojtogatás a repertoár része marad. A hagyomány elhagyásáról szóló pletyka egyébként egészen pontosan azért indult el, mert az aktuális évad 3. részében Homer maga jelentette ki, hogy az idők megváltoznak, ezért nem szorongatja többé a fia nyakát.

A sajtóban megjelent beszámolók ennek kapcsán mutattak rá, hogy a mesebeli családapa már a 2019-es 31. évad óta nem adta elő az ikonikus fojtogatást, ám a történtek fényében nem lennénk meglepve, ha a várhatóan  jövőre debütáló 36. szezonban új lendületet venne a jól bejáratott motívum.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)