Hirdetés

A Skate Story a túlvilágra visz minket deszkázni

|

A Skate Story egy csodálatosan szürreális élményt ad. Megjárjuk majd a pokol 9 bugyrát egy deszkalapon állva, és magunk alá gyűrjük az út minden centijét.

Hirdetés

Sam Eng egy csodálatosan elborult ötlettel állt elő: mi lenne, ha csinálna egy deszkás játékot, de a pontgyűjtögetés helyett az atmoszférára és a környezetre koncentrálna? Azok alapján, amiket eddig láttunk, megérte feltenni a kérdést, mert valami csodálatos lesz a válasz. Itt nem dübörög kaliforniai punkzene a háttérben, de ettől még nem lesz kevésbé laza.

Hirdetés

A látvány, az animációk, a kameramunka mind elképesztő élményt ígérnek, és ezt a Guerrilla Collective alatt bemutatott új trailerben magunk is láthattuk. Ez a bemutató leginkább arra koncentrált, hogy milyen is lesz majd irányítani az alvilági deszkazsonglőrt.

A Skate Storynak még nincs megjelenési dátuma, de remélhetőleg nem kell sokat várnunk rá, hogy elmerülhessünk benne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)