Hirdetés

A Skull and Bones emlékeztette az embereket, hogy a Ubisoftnak van jobb kalózos játéka - most azt nyúzzák sokan

|

A sokat csúszott kalózos RPG megjelenése elhozta az Assassin's Creed IV: Black Flag reneszánszát.

Hirdetés

Számos alkalommal elhalasztották, nem egyszer átdolgozták, de végül majd' két héttel ezelőtt tényleg elrajtolt a Skull and Bones. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy a Ubisoftnak egyszerűen nem maradt más választása, mint időt és költségeket nem kímélve kierőszakolni az ajtón a játékot, miután felmarkolta a szingapúri kormány által nyújtott állami támogatást.

Ugyanakkor bármennyire is sekély tartalom és változatosság szempontjából az Indiai-óceán a Skull and Bonesban, vannak szerethető vonásai is az egyedül és csapatosan is játszható kalózos RPG-nek, amire végül többen mozdultak rá, mint hittük volna.

Hirdetés

Annak pedig, hogy a Ubisoft Singapore alkotása meglátta a napvilágot, volt egy másik következménye is: hirtelen kilőtt a 2013-ban megjelent Assassin's Creed IV: Black Flag játékosszáma a Steamen. Az elmúlt napokban több alkalommal is előfordult, hogy a SteamDB szerint egyszerre 3000-nél is többen bújtak az aszaszinok és a templomosok titkos háborújának kellős közepébe csöppent Edward Kenway bőrébe.

Ez a szám persze messze van a 16 049 fős csúcstól, viszont egyértelmű jelzés a Ubisoftnak, hogy az Assassin's Creed franchise egyik kiemelkedőnek tartott darabjában bőven van még spiritusz, és remek ötlet a kiadó részéről pont ezt az epozódot remake-elni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)