Hirdetés

A Skyrim játékosai épp azon vitáznak, hogy melyik küldetésvonal felett a legkönnyebb elsiklani

|

A beszélgetés során felmerültek olyan küldetések, melyekről egyesek egy évtizedig nem hallottak.

Hirdetés

Az egyik oka annak, hogy a Bethesda számtalanszor újra tudta csomagolni a The Elder Scrolls V: Skyrimet, az az, hogy a játékban folyamatosan találni új elfoglaltságokat, és ma is annyira izgalmas elmerülni a világában, mint 2011-ben volt. A rengeteg tartalom és a több mint 270 egyedi küldetés biztosítja, hogy hosszú hosszú órákat üthessünk el a szerepjáték világában.

Egy akkora játéknál, mint a Skyrim, nagyon nehéz megállapítani, hogy mikor "maxoltuk ki" az élményt. Egy Reddit threadben is arról vitáztak a rajongók, hogy melyik vajon a legeldugottabb, legkevésbé ismert küldetés a felhozatalból.

Hirdetés

A közösség jelentős része szerint az East Empire Trading Company misszióit a legkönnyebb kihagyni. Egy játékos nem is tudta, hogy léteznek, ami szerinte már csak azért is szomorú, mert az egyébként egy kiváló kalandot rejteget a Haafingar dokkjai mellett álldogáló őr, akitől a küldetéssor első részét kaphatjuk meg.

A Kidnapped For Ransom küldetést is sokan kihagyták, mely során elrabolják választottunkat, és nekünk kell megmentenünk őt. A közösség egy részét jelentősen meglepte, hogy mennyien nem találtak rá, tekintettel a rengeteg levélre, amit az emberrablás után kap a játékos.

Az Angi's Camp szintén dobogós helyre került, ami egy szinte kötelező küldetéssor az íjászok számára. Azon túl, hogy sokak szerint a játék egyik legjobb pillanatát tartogatja a dolog, még könnyű alternatívát is kínál a képzettségünk növelésére a későbbi szinteken.

Szerintetek melyik küldetést a legkönnyebb kihagyni a Skyrimben?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)