Hirdetés

A Skyrim: Special Edition új frissítése átalakítja a fizetős modok rendszerét

|

Elköszön a Creation Club, de a fizetős modok nem mennek sehova. Egy szebb és könnyebben használható rendszerben költhetitek rájuk a pénzeteket.

Hirdetés

Mivel a The Elder Scrolls VI még mindig évekre van a megjelenéstől, így a széria rajongói még mindig Skyrim modokkal élik túl a mindennapjaikat. A Bethesda a modtámogatásból szép kis üzletet csinált, de legalább valamelyest megkönnyítette a közösség által épített tartalmak elérhetőségét.

Ennek a folyamatnak részeként most átalakítják a fizetős modok működését: a Creation Club tárgyakat, a már létező tartalmi csomagokat és a jövőben érkező Creations cuccokat mind a Creations lobogó alá fogják behúzni. Új név, új felület, régi megoldások.

Hirdetés

A lényeg, hogy több különböző címke helyett minden a Creations rendszere alatt fut át, melyekből Creation Credits érmék elköltésével válogathattok. A korábban Creation Club Credits néven működő valutával tudtok majd modokat vásárolgatni, melyek árait egyébként a Verified Creatorok, vagyis a modder programba jelentkező alkotók szabhatják meg. Az utóbbi csapatba bekerülő rajongók egyébként hozzá is férhetnek majd egy új Resource Packhez, amiben szabadon felhasználható grafikai elemek és szkriptek várják a kreatív elméket.

Akiknek már vannak fent modjaik a The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Editionhöz, azok számára semmi sem fog változni. Minden eddigi tartalom a szokott módon működik majd a továbbiakban is. Akik új dolgokat keresnek, azok a megújult Creations oldalon böngészhetnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)