Hirdetés

A Skyrimet is megfertőzték a pónik

|

Avagy hogyan tegyünk egy véres játékot gyerekek számára is szerethetővé.

Hirdetés

A moddolás lehetősége hatamas szabadságot ad a játékfanatikusoknak, néha úgy érezzük, hogy már-már túl nagyot is.

Manapság nagyon népszerű a My Little Pony sorozat, ami minden bizonnyal elsősorban a fiatalabb korosztályt célozza meg, de valami furcsa oknál fogva a középiskolások, főiskolások és egyetemisták körében is nagy sikernek örvend. Eljött, amit már nagyon sokan vártak epekedve, a Skyrim sárkányai az egyik póni, Fluttershy külsejét kapták, de jó modhoz híven nem az egyetlen változás, amit eszközölt a készítő, zdzichorowerzysta (na ezt mondjátok be a Hype-ba, srácok!). Ahogy az az alábbi videóban is hallható, a My Little Pony: Friendship is Magic műsor főcimdala is felcsendül. Durva. Aki érez magában késztetést arra, hogy letöltse, az ide fáradjon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)