Hirdetés

A Solo: Egy Star Wars-történet egyik legkedveltebb karaktere is feltűnik majd a Star Wars Outlawsban

|

Ennek ellenére a rajongók nem lehetnek maradéktalanul elégedettek.

Hirdetés

Nemrégiben egy eszméletlenül látványos előzetes keretein belül kaptunk bepillantást a Star Wars Outlaws történetébe, mi több, a Ubisoft azt is elárulta, hogy mikor jelenik meg a Massive Entertainment kezei alatt készülő akció-kalandjáték.

A trailer kikerülése után nem sokkal, a Game Informernek köszönhetően, kiderült egy-két érdekesség a játékkal kapcsolatban. Ezek közül is az egyik legizgalmasabb részlet az volt, miszerint az Outlawsban viszontláthatjuk majd a meglehetősen vegyes fogadtatású Han Solo film egyik legkedveltebb karakterét, az Emilia Clarke által megformált Qi'rát

Ebből kifolyólag elkerülhetetlen volt a kérdés: vajon a játékban is Clarke fogja megformálni a rajongók egyik kedvenc karakterét?

Hirdetés

Rossz hírekkel szolgálhatunk azoknak, akik ebben reménykedtek, ugyanis nagyon úgy tűnik, sajnos nem. Brian Shea, a Game Informer online tartalomigazgatója egy Twitter/X bejegyzésben számolt be arról, hogy a Ubisoft megerősítette számára, nem Emilia Clarke lesz a Qi'ra mögött álló színésznő a Star Wars Outlawsban.

Hogy ki kapja majd a szerepet, még nem tudni, remélhetőleg hamarosan megismerhetjük a teljes stábot. A Star Wars Outlaws augusztus 30-án jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re, illetve Xbox Series X-re és Series S-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)