Hirdetés

A Sons of the Forest első frissítése orvosolja Kelvin destruktív hajlamait

|

A világ leglelkesebb favágója végre anélkül fog dolgozni, hogy közben mindent lerombolna maga körül.

Hirdetés

Megjelent a Sons of the Forest, és bár egyelőre csak korai hozzáféréssel élvezhetjük, a fejlesztők keményen dolgoznak azon, hogy befejezzék a játékot. Ennek részeként most befutott az első nagy frissítés, ami egy rakat javítást tartalmaz.

A csomag tartalmi extrákat is kínál: megérkezett például a sárkányrepülő, ami nagyon jól fog jönni a hegyes-dombos környékeken. A távcső is hasznos lesz, ha ki akarjuk szúrni a kannibálokat. Új sztorielemek és egy új főellenség is bekerült a játékba, de ezeket majd mindenki felfedezi magának.

Hirdetés

Ami a javításokat illeti, vannak stabilitási tapaszok, bug-eltiprások, és egyensúlybeli módosítások. A legkellemesebb változtatás Kelvin viselkedését érinti, aki a frissítés telepítését követően már nem fogja ledönteni azokat a fákat, melyekhez épületeket illesztettünk. Innentől Kelvin mindenkinek sokkal jobb barátja lesz.

A teljes javítási jegyzékben van MI-változtatásoktól hangjavításokon át a grafikai finomításokig minden, amit el tudnátok képzelni. Rengeteg munkát raktak a fejlesztők az első csomagba, aminek részleteit itt át is tudjátok lapozni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)