Hirdetés

A Sony hamarosan egy új State of Playen mesélhet a készülő játékairól

|

Egy friss jelentés szerint a japánok egy nagyszabású PlayStation Showcase-előadással is beelőzik majd az E3-at.

Hirdetés

A konzolgyártók nagy lendülettel csaptak bele az évbe, hiszen az elmúlt hetek során a Microsoft és a Nintendo is saját műsorban prezentálta a készülő játékait: az előbbi január végén, az Xbox Developer Direct című előadással jelentkezett, a napokban pedig a Nintendo Direct rántotta le a leplet néhány újdonságról.

Ilyen előzményekkel nem lenne meglepő, ha a piacvezető PlayStation, vagyis a platform mögött álló Sony is aktivizálná magát, amire talán már nem is kell sokáig várnunk. A gyakran jól értesült Jeff Grubb ugyanis nemrég a Game Mess Mornings nevű műsorában beszélt arról, hogy a Sony néhány héten, de legfeljebb egy hónapon belül tartani fog egy State of Play-eseményt, amely a kék térfél zsargonjában egy kisebb, tömörebb összefoglalót jelent a háttérben kalapált címekről.

Hirdetés

Ezzel azonban még nincs vége, a Giant Bomb újságírója szerint ugyanis az idén már nem marad el a PlayStation Showcase sem, amit valamikor a június 13-16 között esedékes E3 előtt láthatunk majd. A Showcase-ek a Sony nagyszabású erődemonstrációi, ám tavaly nem került sor a műsorra. Grubb úgy tudja, hogy a japánok eredetileg 2022-re is terveztek egy ilyen eseményt, de a fejlesztők nem rendelkeztek elég prezentálható anyaggal, ami kitöltötte volna a programot.

Mint ismert, az utóbbi években a játékipar nagy szereplői, köztük a Sony, a Nintendo és a Microsoft sorban kivonultak az E3-ról, hogy az expó helyett teljesen saját rendezésű műsorokkal szóljanak a közönséghez. A közelgő State of Play és a 2023-as PlayStation Showcase kacsán ugyanakkor semmit sem szabad biztosra venni, Grubb ugyanis figyelmeztetett, hogy még változhatnak a Sony tervei.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)