Hirdetés

A Sony ingyen UEFA Champions League témákat ad minden PS4 tulajnak

|

Ha szeretnétek feldobni kicsit a PlayStation 4-etek menürendszerét, akkor itt a remek lehetőség.

Hirdetés

Három nap múlva esedékes az UEFA-bajnokok ligájának döntője a Sony pedig ezt két gyönyörű PS4-es témával ünnepli. A színvilág és a finom animáció a háttérben még úgy is vonzóvá teszi a páros animált példányát, hogy nálam nem sok embert érdekel kevésbé bármilyen sportesemény.

Hirdetés

A COVID-19 járvány keresztbe tett a legtöbb versenynek, de a FIFA úgy döntött, hogy itt az ideje lezavarni az UEFA meccseit. Kedden Paris Saint-Germain FC csapott össze az RB Leipziggel és 3:0-ra nyerte a találkozót, így ő lesz az egyik szereplője a vasárnapi döntőnek. Ellenfele az FC Bayern München, miután az szintén 3:0-ra nyomta le elődöntős ellenfelét, az Olympique Lyonnais-t.

A vasárnapi döntő közeledtét pedig ez a dinamikus és statikus téma ünnepli. Töltsétek le őket amíg lehet, és miközben kúsznak le a konzolra, addig itt megnézhetitek, hogy hogyan is néz ki a dinamikus verzió:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)