Hirdetés

A Sony tervei szerint még a hónapban újraindul a PSN

|

"Persze-persze" - mondhatnánk, de bízunk abban, hogy a Sony gőzerővel dolgozik az ügyön.

Hirdetés

Eleinte úgy volt, hogy a május nyolcadikával, avagy tegnappal lezáruló héten már újra élvezheti mindenki a PlayStation Network által nyújtott lehetőségeket, de ez sajnos nem valósult meg.

Shigenori Yoshida, egy tokiói szóvivő elárulta, hogy még ők sem biztosak abban, hogy a PlayStation Network-öt mikorra sikerül helyre állítani, de folyamatban van egy új biztonsági rendszer kiépítése, és nagyon bíznak a május 31-i teljes újraindulásban. Ugyan azt ígérték múlt hét elején, hogy azon a héten az online játék és a Qriocity elérése helyreáll, azonban ez sem valósult meg. A PlayStation Network szerverei április 19-20 óta állnak, miután egy hacker, vagy hackercsapat betört a felhasználói adatokat tároló szerverre. A bűncselekmény elkövetésével az Anonymus-t gyanúsítják, de ők tagadják a vádakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)