Hirdetés

A Sony vadállatleső alkotása Európába érkezhet

|

Japánban még augusztusban megjelent a PS3 exkluzív Afrika, bejelentése óta európai és amerikai verzióról pletykálnak.

Hirdetés

Az illetékesek többször kijelentették, nem tervezik játékuk publikálását nyugati piacokon. A National Geographic nemrégiben megnyitotta kapuit a videojátékok előtt és kihirdette kiadásra váró címeit. Miután nyilvánosságra hozták várakozó felhozatalukat felreppentek a pletykák, hogy segítségükkel novemberben mégis megjelenhet az Afrika Európában és Amerikában. Kiadása után Ázsiában átnevezték az alkotást, Hakuna Matata néven folytatja tovább pályafutását, úgy tűnik a kontinensükre érkező verziót is átkeresztelték. Korábbi hírünkben beszámoltunk róla, hogy a National Geographic újfajta csatornákon kívánja elérni hallgatóságát és leendő hallgatóságát, valamint a Sony és a Namco Bandai már lehetséges partnerként tekint a felfedezőkre. Az általuk kidobott listára rápillantva észrevehetjük a National Geographic: Afrika nevet, melyről kiderült, hogy ténylegesen a Sony játéka, innentől kezdve nem nehéz összerakni a kirakós darabkáit.

 

arfikas.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)