Hirdetés

A Sony véletlenül bejelentette a Destroy All Humans! 2 remake-jét

|

Valaki vagy elbaltázott egy tweet időzítést, vagy kevés kávét ivott a reggelijéhez.

Hirdetés

A hivatalos PlayStation Twitter oldal kirakott egy érdekes posztot, ami nem sokkal később hirtelen köddé vált. Persze az internet nem felejt, így mostanra minden tele van azzal, hogy érkezik a Destroy All Humans! 2 - Reprobed.

A véletlen bejelentés egyébként senkit nem lepett meg, tekintettel arra, hogy maga a THQ is belengette a dolgot már az év elején.

Hirdetés

A tweetet valószínűleg azért törölték, mert a THQ Nordic valószínűleg maga szeretné bejelenteni második rész remake-jét a stúdió 10 éves fennállását ünneplő livestreamben. A show egyébként pénteken este 9-kor kezdődik majd, és a THQ Nordic YouTube csatornáján követhetitek.

A Destroy All Humans! sorozat első részének 2020-as remake-je ugyan nem váltotta meg a világot, de egy elég szórakoztató akciójáték volt ahhoz, hogy szeretettel várjuk a folytatását.

Ti hogy vagytok ezzel?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)