Hirdetés

A Soulstice akár a Dark Souls és a Devil May Cry keveréke is lehetne

|

Az olasz Reply Game Studios csapatának játéka tényleg emlékeztethet minket az említett szériákra, de azért bőven akadnak különbségek.

Hirdetés

A PC Gaming Show keretén belül mutatkozott be a Soulstice című akció-szerepjáték, ami játékmenetét tekintve eléggé hasonlít a Devil May Cry-játékokra, a hangulata pedig némileg a Dark Souls sorozatot idézi.

A játékot egy olasz brigád, a Reply Game Studios fejleszti, és alkotásukat tényleg könnyű összehasonlítani más, ismert franchise-okkal, azért nem szabad elfelejteni, hogy ez a srácok saját kalandja, így bizony akadnak is egyedi elemei.

Hirdetés

A Soulstice középpontjában két nővér áll, akik közül az egyik egy hatalmas pallossal intézi el ellenfeleit, míg a másik a jelek szerint szellemként vesz részt a harcokban, tehát gyaníthatóan lehet valamiféle tragikus előzménysztorija is ennek a felállásnak.

A játék kreatív vezetője, Fabio Pagetti elárulta, hogy alkotásuk inkább csak atmoszférájában hasonlít a Dark Souls sorozathoz, a harc teljes mértékben a Devil May Cry és a Bayonetta franchise-ban látott hack and slash vagdalkozást idézi.

A lassú, taktikusabb összecsapások helyett tehát inkább pörgős küzdelmekre van kilátás, de mindkét főszereplő képességeit kihasználhatjuk majd a játék során.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A fejlesztők egyébként igyekeztek elvonatkoztatni a japán csapatok által preferált látványvilágtól, habár bizonyos elemek esetében azért érzékelhetők a keleti alkotásokra jellemző tulajdonságok. Elég csak megnézni a kard méretét.

Az olasz fejlesztők tehát elég nagy fába vágták a fejszéjüket, hiszen korábban jóval egyszerűbb alkotásokkal foglalkoztak, ezért érdekes lehet figyelemmel követni majd a munkájukat. Ha jól mennek a dolgok, akkor a Soulstice valamikor 2022-ben jelenhet meg PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X-re és persze Series S-re.

Nektek hogy tetszik a játék a fenti trailer alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)