Hirdetés

A Space Invaders és egy házfal násza

|

Videóval tudjuk igazolni milyen az, ha előtör az emberekből gyermekkori énjük és felcsillan a szemük a Space Invaders jelenségre.

Hirdetés

Sokunk számára meghatározó élményt nyújtott és nyújt még a mai napig is a Space Invaders névre hallgató klasszikus és minden olyan próbálkozást hálás mosollyal fogadunk, ami a hozzá fűződő emlékek felelevenítését szorgalmazza.

Ezt próbálja meg kivitelezni rettentően kreatív módon egy ház 17 méteres fala, illetve Fulthy Luker művészeti akciója, aki Manchester lakóinak életét és az arra járók szürke hétköznapjait megpróbálta színesebbé tenni azzal, hogy eléjük varázsolta élőben a Space Invaders játék hangulatát.

A lenyűgözőre sikerült végeredményről videókat láthattok és további részleteket olvashattok a PC World honlapján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)