Hirdetés

A Spider-Man: Miles Moralesban még macska is kerülhet a hátunkra

|

Az egyik küldetés után kapunk majd egy jelmezt, aminek része egy cuki macskával tömött hátizsák.

Hirdetés

A Spider-Man: Miles Morales több ponton is bővíti a Pókember élményt, de valami olyat is kapunk tőle, amire nem tudtuk, hogy szükségünk van: egy különleges nevű cicát. A GameInformer legutóbbi bemutatójából kiderült, hogy a Miles Moralsban belefuthatunk egy kirabolt kisbolt tulajdonosába. A pénz és az árú mellett még a bolt macskáját is elvitték, amit nyilván nem hagyhatjuk annyiban.

Hirdetés

Keresztülhimbálózunk New Yorkon, megtaláljuk a bűnözőket, helyreütlegeljük a lelkiismeretüket, aztán kimentjük a pocakos kis vörös jószágot, aki egy hátizsákban lapul és éppenséggel a Spider-Man névre hallgat. Ha hazajuttatjuk a bundagyűjteményt, akkor jutalmul egy új jelmezt kapunk. A laza pulcsis szerkó igazán izgalmas pontja a hátizsák, amiben bizony ott lapul a dörmögő kis Spider-Man.

A macska egyébként nem csak látványelem: amikor beviszünk egy komolyabb kivégzést, akkor ő is kiugrik a tatyóból hogy rásegítsen büntetésre.

Bizony, még kis maszkja is van, hogy ne ismerjék fel a környéki cicák.

Egyébként Spider-Man (a macska) jelenléte nem csak a cukiságfaktor növelése kedvéért került be a játékba, hanem mert hozzá tartozik a New York-i látképhez. Az ottani kisboltok tulajdonosai előszeretettel tartanak macskákat az üzletekben, még akkor is, ha ez nem kifejezetten szabályos. A jelenség olyannyira elterjedt, hogy a bodegák lakóit egy népszerű Twitter és Instagram profil is gyűjti.

A Spider-Man mítosz egyik alapeleme a hálószövő és New York kapcsolata, így érthető, hogy az Insomniac ezt ezzel is erősíteni szerette volna. Mi biztosan nem fogunk panaszkodni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)