Hirdetés

A Spider-Man 2 Peter Parkert alakító színésze visszaszólt a megváltozott arc miatt háborgóknak

|

Egyszerű üzenetben tudata, mit javasol az új Peter Parkert elviselni nem tudó közönségnek.

Hirdetés

Közeleg a Spider-Man 2 megjelenése, amely minden bizonnyal az év egyik legnagyobb dobásának ígérkezik a Sony részéről. Bár 2023 első felében meglehetősen keveset hallottunk Peter és Miles kalandjainak folytatásáról, azonban a legutóbbi State of Play alkalmával ténylegesen rákapcsolt a Sony és beindította a marketing-gépezetet, aminek már igazán itt volt az ideje, ugyanis kevesebb mint egy hónapot kell már csak várnunk arra, hogy ismét New York utcáin lengedezhessünk kedvenc jótevőinkkel.

Olyannyira kezdenek felpörögni a dolgok, hogy nemrégiben a játékot fejlesztő Insomniac Games büszkén jelentette be, hogy hivatalosan is aranylemezre került a Spider-Man 2, ami kizárja a játék csúsztatásának lehetőségét, illetve lényegében megerősíti azt is, hogy a fejlesztők mostanra teljesen készre csiszolták a játékot. Ebben viszonylag biztosak vagyunk, mert már az első részt is megjelenés előtt tesztelhettük annak idején, és még a Day One patch előtt is lenyűgöző élmény volt.

Hirdetés

Szépen épülget tehát a hype a kaland körül, azonban még így évekkel azután is, hogy a Sony egyértelműsítette azt, hogy új külsőt ad Pókembernek, a rajongók továbbra is morognak Peter Parker régi arcának elvesztése miatt, amelyet utoljára a Spider-Man eredeti PlayStation 4-es változatában láthattunk. A nemtetszésüket kifejező hangok azonban most a játékos karaktert megformáló színészének, Yuri Lowenthalnak a füléhez is eljutottak, aki egy nagyon egyszerű megoldást ajánlott a háborgóknak:

"Lépjetek túl rajta."

Amikor az eredeti 2018-as játék megkapta a PS5-ös ráncfelvarrást számos olyan változást eszközöltek a fejlesztők, amelyek sokkal simábbá varázsolták a játékélményt, azonban ezekkel egyidőben úgy döntöttek, hogy megváltoztatják Peter Parker arcát is, így fiatalabbá és sokkal inkább Tom Hollandéhoz hasonlóvá téve azt, aki a legutóbbi filmekben keltette életre a szuperhőst. A rajongók a változás óta viszont folyamatosan erről beszéltek, amit látszólag Lowenthal is megelégelt, úgy fogalmazott:

"Belefáradtam az ezzel kapcsolatos diskurzusba, főleg ennyi idő után."

A színész egyébként egy nemrégiben adott interjúban jobban kifejtette a dolgokat. Elmondta, hogy amikor az Insomniac elmagyarázta neki, hogy a változtatás sokkal jobb arcanimációkat eredményez majd, egyből beleegyezett a döntésbe:

"A színészkedés számomra ugyanaz volt. Engem nem érdekel, hogy a karakter úgy néz ki mint egy kobold, ha jobb lesz tőle az alakításom, akkor én benne vagyok. Őszintén szólva már teljesen belefáradtam abba, hogy erről kell beszéljek, mert szerintem minden amit ezzel kapcsolatban el szerettem volna mondani, már korábban is elhangzott."

Természetesen a színész elfogadja, hogy sokaknak sokkal hosszab időbe telik "túllépni" ezeken a dolgokon, aminek elsősorban azért örül, hiszen ez azt jelenti, hogy néhányan még mindig ennyire erősen és mélyen kötődnek az első játékhoz. Mi azért reméljük, hogy a háborgók képesek lesznek félretenni az indulataikat, ugyanis az október 20-án érkező Spider-Man 2 sokkal nagyobb élmény tud lenni, ha nem arcokon és pocsolyákon filozofálgatunk

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)