Hirdetés

A Spider-Man 2-ben legalább 66 pókruhát húzhatunk majd magunkra, mutatjuk a már ismert darabokat

|

Akinek kedvenc hobbija a Pókember-kosztümök gyűjtögetése volt az első részben, az imádni fogja a folytatást.

Hirdetés

Az esti PlayStation State of Play egyik legfontosabb része a Marvel's Spider-Man 2 bemutatója volt. Az Insomniac most nem hozott egy annyira bőséges játékmenet videót, mint legutóbb, cserébe viszont mesélt ezt-azt a mechanikákról. A demonstráció közepén aztán előkerültek a megszerezhető kosztümök is, amire persze sokan vártak már nagyon a rajongók közül.

Nincs Pókember menő szerelés nélkül, és mivel a Spider-Man 2-ben két Pókemberünk is lesz, ezért aztán így meglehetősen sok jelmezre számíthatunk. Az egyik screenshoton a 66-os szám is felbukkant, ebből lehet következtetéseket levonni.

Hirdetés

Mi például azt vonjuk le, hogy a Spider-Man 2-ben legalább 66 pókszerelés lesz. Ez nem azt jelenti, hogy "csak" ennyire számíthatunk, de ennél nem lesz kevesebb.

A szerkók egy részét már láthattuk is promóciós anyagokban és friss képeken is. A lenti galériára kattintva átlapozhatjátok a jelenleg ismert felhozatalt a nevükkel együtt, és persze az is tudható, melyik karakter húzhatja majd magára az adott pókruhát.

Ez nyilván csak töredéke a teljes listának, de mivel októberben érkezik a játék, olyan sokat nem kell várnunk a teljes gardróbszekrény feltúrásához. Szerintetek melyik néz ki a legjobban?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)