Hirdetés

A Square Enix elnökének újévi üzenete

|

Yoichi Wada bölcs szavait közvetítjük most nektek.

Hirdetés

A Square Enix gárdáját és munkásságát nem kell különösen bemutatni nektek, hiszen ismeritek jól. A főként japán témában utazó és konzolokra (elvétve PC-re is) fejlesztő/kiadó vállalat első embere Yoichi Wada az újév hajnalán hozzánk intézett üzenetében saját jövőjüket latolgatja.


„A jövőben a videojátékok és más digitális szórakoztató tartalmak közeledése tovább folytatódik."-mondotta Yoichi. „Ennek okán 2010-ben méginkább megpróbálunk gyökeret verni, hogy a változó környezet lehetőségeit kihasználva kedvező pozícióba kerüljünk a globális szórakoztatóiparban."


Lényeg? A Square Enix célja, hogy 2010-ben nyíltan felvegyék a versenyt a filmekkel, a zeneiparral, a mozikkal és tisztességgel helytálljanak velük szemben. Ez persze nem azt jelenti mintha a következőt mondta volna: „2010-ben több játékkal jövünk ki". Nem, ő már globálisan gondolkodik. És ti? Nektek mik a céljaitok 2010-re?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)