Hirdetés

A Square Enix felhozatala a Comic Con-ra

|

A Square Enix idei felhozatala nem valami bőséges, de aki a kicsit nem becsüli Csubi...

Hirdetés

Lássuk, miket tartogat számunkra a Square Enix az ide Comic Con-ra, mely ismét San Diego-ban kerül megrendezésre, július 21-24. között (e hét csütörtökétől vasárnapjáig).

A kiadó standjánál kipróbálhatjuk majd a Deus Ex: Human Revolution-t (fél óra játékmenet, fejlesztői napló 1,2,3), a Dead Island-et (előzetes, gépigény, 20 percnyi játékmenet) , a Final Fantasy XIII-2-t (képek itt), valamint a Wakfu-t.

Továbbá a Deus Ex egy egyórás előadás főszereplője is lesz, mely a játék világáról szól, valamint elbeszélgetnek majd a biomechanikus augmentáció és annak valós lehetőségeiről is.

Aki épp San Diego-ban jár, az mindenképp látogasson el a rendezvényre, hiszen minden rajongó, kocka, geek, nerd Paradicsomáról van szó, dögös cosplayekkel és kedvenc játékainkkal, filmjeinkkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)