Hirdetés

A Square Enix irreálisan drágán adja a Kingdom Hearts széria felhős változatát

|

A Kingdom Hearts franchise több epizódja is játszható lesz Switchen, de csak felhőn keresztül.

Hirdetés

Már húsz éve annak, hogy elrajtolt a legelső Kingdom Hearts játék a Disney Interactive és a Square Enix együttműködésében, azóta pedig számos címmel bővült a sorozat, és természetesen kialakult a saját rajongótábora.

A kiadó április 10-én egy különleges eseménnyel tervezi megünnepelni a 20. évfordulót, amelyen lesz minikoncert, kérdezz-felelek a fejlesztőkkel, kiállítás és számos más meglepetés is, az alkalomról készült videó pedig később online megtekinthető lesz. 

Hirdetés

Ám még azelőtt játszhatóvá válik több Kingdom Hearts cím is Nintendo Switchen, méghozzá február 10-től. Nem véletlenül fogalmaztunk úgy, hogy játszhatóvá válik, ugyanis a Kingdom Hearts HD 1.5, a Kingdom Hearts 2.5 ReMIX, a Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue és a Kingdom Hearts 3 + Re Mind DLC nem lesznek megvásárolhatóak a hagyományos digitális módon a Nintendo hibrid konzoljára. Kizárólag felhős változatra számíthatnak a rajongók, de nem olcsón.

A HD 2.8 és a 3 külön-külön 50 dollárt (nagyjából 15 ezer forintot) kóstálnak, az 1.5 és a 2.5 ReMIX egyben pedig 40 dollárba (körülbelül 12 ezer forintba) kerül, viszont ha egy csomagban szerezzük be mind a négyet a Kingdom Hearts Integrum Masterpiece képében, akkor "csak" 90 dollárt (hozzávetőlegesen 28 ezer forintot) kell kifizetnünk a felhős kollekcióért. Hogy Európában miképpen alakul az árazás, azt még nem tudni, de az árcédula nem aratott osztatlan sikert. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)