Hirdetés

A Square Enix még több remake fejlesztésére készül

|

A japán Square Enix nagy dolgokra készül, és ehhez segítségül hívta a Panzer Dragoon: Remake fejlesztőit.

Hirdetés

A Trials of Mana és a Final Fantasy VII remake-ek láthatóan bejöttek a Square Enixnek mert még több hasonló projektre készülnek. A kiadó ismét leszerződtette a Forever Entertainment csapatát, akik tavaly letették az asztalra a Panzer Dragoon: Remake-et.

A srácokat ezúttal több újratálalással is megbízták, melyek mind ugyanazon az IP-n alapulnak, de hogy mi is ez a titokzatos IP, arról a a sajtónyilatkozat nem tett említést.

Hirdetés

Egyelőre annyit tudunk, hogy a Forever Entertainment célja a meg nem nevezett játékok alapjainak megtartása és vizuális felújítása. Az is kiderült, hogy multiplatform megjelenésekről lesz szó, és hogy a Forever Entertainment nagyjából a felét fogja megkapni a remake-ekből keletkező bevételeknek.

Mehet a találgatás: ti milyen remake-et látnátok szívesen a Square háza tájáról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)