Hirdetés

A Square Enix szerint megérte rögtön a Game Passbe tenni az Outriderst

|

A kiadó elégedett a loot shooter eredményeivel, a következő javítás pedig rengeteget könnyít a játékosok dolgán.

Hirdetés

Az év első felének megjelenései közül egész nagy figyelem kísérte az Outriderst, a Painkiller-fejlesztő People Can Fly co-op és single módban is gyűrhető loot shooterét. A tömény akcióorgiát és tisztességes sztorit kínáló sci-fi ugyan egyetlen elemében sem hoz forradalmat, de olyan ügyesen keveri a jól bevált ötleteket, hogy döcögős rajtja ellenére is kerek élmény lett belőle.  

A demóval is taroló játék olyan népszerűnek bizonyult, hogy a kiadó Square Enix már a sorozatá bővítést tervezi, a fejlesztő pedig még egy új stúdiót is felvásárolt. Azt eddig is sejtettük, hogy a sikerben nagy szerepe lehetett az első napos Game Pass-rajtnak, most pedig maga a Square Enix erősítette meg a dolgot.

Hirdetés

A cég májusban tartott, de angol fordításban csak most elérhetővé vált pénzügyi tájékoztatóján ugyanis a kiadó egyik vezetője egy kérdésre válaszolva úgy felelt, hogy az Outriders "jól indult egy új IP-hez képest", amiben segített a döntés, hogy már a megjelenés napjától elérhetővé tették a Game Passen, különös tekintettel a stabil játékosbázis kialakítására. 

Ez pedig már csak azért sem meglepő, mert az Outridersnél keresve sem találnánk Game Pass-rajtra alkalmasabb címet: elég látványos ahhoz, hogy sok olyan játékos is rárepüljön a letöltésre, aki az ismeretlen IP-től tartva szinte biztosan nem vásárolta volna meg, így viszont akár bele is szerethetett a lövöldébe. A beszámolóból egyébként az is kiderül, hogy a digitális eladások és az aktív felhasználók száma összességében túlteljesítette a Square Enix elvárásait.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az Outriders munkálatai pedig továbbra sem állnak le, a People Can Fly most éppen több, régen várt finomhangolásra készül. A játékosok rengeteget panaszkodnak arra, hogy túl sok grinddal jár a  legendás felszerelések megszerzése, a soron következő javítás ezért nem csak megduplázza a vágyott holmik drop rate-jét, de már az ellenfelek szintjétől függetlenül is járhatnak majd (vélhetően nem egyenlő eséllyel).

A másik fontos változás, hogy lehetőségünk lesz új jutalmat kérni, ha olyan cuccot kapnánk, ami már megvan. A legendary itemek duplikációja ugyanis szintén sokat emlegetett gondja az Outridersnek, de a jelek szerint már csak néhány napig, mivel a People Can Fly ígérete szerint már a jövő hét elején befuthat a javítás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)