Hirdetés

A Square Enix új tervei

|

A Square Enix öt új projekten dolgozik, de a nagy a titkolózás miatt csak tippelgetni lehet a játékok címére.

Hirdetés

A Famitsu japán videojáték magazin legfrissebb számában betekintést engedtek a Square Enix boszorkánykonyhájába. Legalábbis ezzel csábították az olvasókat, mert az ajtót nem tárták túl szélesre, így igazából csak információ csepegtetés történt.

Mindenesetre annyit megtudhattunk, hogy öt új, eddig meg nem nevezett játék érkezésére számíthatunk a következő egy-két évben. Azt ígérik, hogy ezek közül legalább kettő már 2010-ben bemutatkozhat, bár arról nem tettek említést, hogy ez csak Japánra, vagy az egész világra értendő-e.

Azt is elárulták, hogy nyárra egy nagyszabású Dragon Quest bemutatót terveznek, de azt nem lehet tudni, hogy ez a nemrég megjelent Dragon Quest for Wii-hez kapcsolódó újdonság lesz-e, vagy valami nagyobb horderejű dologról van szó. Elképzelhető, hogy titokzatos játékcímek között a cég jelenleg legnépszerűbb játéka, a Final Fantasy újabb epizódja is feltűnik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)