Hirdetés

A Starfield miatt halasztják a Fallout londonos modját

|

Az ambiciózus készítők nem szeretnék, hogy a nagy megjelenések elvonják a figyelmet a kiegészítőjükről.

Hirdetés

Nemrégiben helyzetjelentést kaptunk az egyik legnagyobbnak és legizgalmasabbnak ígérkező Fallout 4 projekttel kapcsolatban, amellyel idő közben elég jól haladtak a készítők. Az önálló fejlesztőkből avanzsálódott Team FOLON a Fallout London képében egy olyan átfogó modon dolgozik, amely nem csak a címben szereplő városba helyezi át a poszt-apokaliptikus kalandot, hanem mellette rengeteg extra tartalommal is kibővíti majd azt.

Most azonban nagyon úgy néz ki, hogy a tervezett szeptemberi megjelenést eltolja a csapat, ugyanis nem szeretné, hogy a Starfield elvonja a figyelmet a nagyszabású projektről.

Hirdetés

A legutóbbi frissítés során maga a csapat vezetője számolt be arról, hogy a szeptemberi időpont helyett valamikor a negyedik negyedévben teszik majd elérhetővé a modot, ami ennek értelmében valamikor október-december környékén érkezhet majd. Indoklásként a fejes annyit mondott, hogy a játékosoknak így elegendő idejük lesz kipróbálni a Starfieldet és a megjelenéskor teljes figyelmet tudnak majd szentelni a Fallout Londonnak is.

A mod egyébként olyannyira nagyszabásúnak tűnik, hogy az még a Bethesdát is lenyűgözte, aki munkát ajánlott két, a kiegészítőn dolgozó fejlesztőnek is. Az egyik ezek közül egyébként elfogadta az ajánlatot, a másik viszont nem élt a lehetőséggel, amit azzal indokolt, hogy ő továbbra is a londonos kiegészítőn szeretne dolgozni.

A DLC méretű kaland a Fallout 4 eseményei előtt ötven évvel játszódik, viszont mivel az Egyesült Államokon kívüli helyszínről beszélünk, a már létező frakciók nem lesznek jelen, de ezek helyett több érdekes újjal is találkozhatunk majd. A mod kipróbáláshoz a Fallout 4 és az ahhoz eddig kiadott összes DLC megléte lesz szükséges, ezen kívül pedig egy új mentést is megkövetel majd, mivel a kiegészítő kritikus változtatásokat eszközöl az alapjáték mechanikáiban.

Ti várjátok már a londonos kiegészítőt?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)