Hirdetés

A Star Wars Jedi: Survivor eddigi legnagyobb frissítése lényegesen jobbá teszi a játékot

|

A DLSS-támogatást és a konzolos teljesítmény javítását is megoldotta a Respawn.

Hirdetés

Bár a Star Wars Jedi: Survivor az egyik legjobb Csillagok háborúja-játék lett, ami valaha készült, technikai szempontból voltak vele problémák. Egyeseknél szinte a játszhatatlan kategóriába esett az, amit számítógépeken művelt kezdetben a Respawn alkotása, de a konzolos változatok körül sem volt felhőtlen a hangulat. A megjelenéskor napján egyből érkezett is egy nagyobb frissítés, és azóta sem hagyta magára a játékosokat a fejlesztőcsapat. 

Jó hír, hogy megérkezett a legújabb update, amely az EA szerint az eddigi legnagyobb: javítja a konzolos teljesítményt, DLSS-támogatást tesz lehetővé és rengeteg hibát orvosol. 

Hirdetés

PlayStation 5 és Xbox Series X/S esetében is teljesen megújul a Performance mód: az update új GPU- és CPU-optimalizációkat vezet be, és kikapcsolja a ray-tracinget, így a Jedi Survivor már tud 60 fps-sel futni (az átvezetők viszont 30 fps-re vannak rögzítve). A Quality mód is kapott némi törődést, ami csökkenti az fps ingadozását, és javítja a látványt is. Emellett a PS5-ös változat már a Variable Refresh Rate-et (változó frissítési gyakoriságot) is támogatja. 

Ami a PC-t illeti, már hivatalos DLSS-támogatásnak örülhetnek az Nvidia kártyával rendelkező játékosok, valamint további a teljesítményjavítást és optimalizálást is végzett a Respawn. Ezen kívül finomítottak a mentési rendszeren, dolgoztak az összeomlások megszüntetésén, számos apróbb fejlesztést végeztek minden platformon a ruhák, a világítás és a felhasználói felület esetében, továbbá rengeteg bugot is kiirtottak, súlyos problémákat orvosoltak (például azt is, amikor bizonyos körülmények között a játékosok nem tudták visszaszerezni az XP-jüket, miután meghaltak). 

A Star Wars Jedi: Survivor pályafutása pedig még nem ért véget, hiszen PlayStation 4 és Xbox One platformokra is meg fog jelenni Cal Kestis új kalandja, amikhez még több optimalizáció kell majd. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)