Hirdetés

A Star Wars Jedi: Survivor egy rakat funkcióval éri el, hogy bárki végig tudja játszani

|

Hangalapú jelzésektől lassított módon át lesz itt minden, amit csak elvárhatunk egy modern videojátéktól.

Hirdetés

Az elmúlt években rengeteget léptek előre a hozzáférhetőséget segítő opciók. A fogyatékkal élő gamereknek szánt kontrollerektől, a Street Fighter 6-ban elérhető, vakoknak szánt hangjelzéses megoldásáig minden eszközt bevetnek a fejlesztők, hogy senki se maradjon ki a játékaik nyújtotta élményekből.

Az Electronic Arts istállójába tartozó Respawn Entertainment sincs ezzel másképp: a srácok több különböző megoldást is kitaláltak arra, hogy megkönnyítsék kevésbé szerencsés játékostársaink dolgát.

Hirdetés

A Star Wars Jedi: Survivor fejlesztésének vezetője, Jonas Lundqvist egy blogposztban mesélte, hogy első körben mindenki kihasználhatja majd a lassított játékopciót. Ezt eredetileg csak a harchoz tervezték, hogy megkönnyítsék annak menetét, de idővel rájöttek, hogy a platformer szekciókra és minden másra is rá tudják húzni.

Emellett egyébként lesznek hangjelzések a navigációhoz, aktiválható az automata célzás, élhetünk a "button-mash" opcióval, és pár egyéb aprósággal az öt választható nehézségi szint mellett. Utóbbiak közül a Story mód jelenti majd a legkisebb kihívást, míg a Jedi Grand Master kifejezetten megizzasztja majd a lovagokat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Star Wars Jedi: Survivor holnap, azaz 2023. április 28-án rajtol el PC-n, PS5-ön és Xbox Series X|S-en, az előző konzolgenerációt kihagyja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)