Hirdetés

A Star Wars Jedi: Survivor új trailere mesterien hangol a megjelenésre

|

A Respawn Entertainment megmutatja, hogy miben lépett szintet a folytatás.

Hirdetés

Bármennyire is szeretnénk, nem készül annyi Star Wars témájú videojáték, mint szeretnénk, pedig rengeteg lehetőség van, titkon még az Empire at War visszatérésében is reménykedünk. Szerencsére azért így sem panaszkodhatunk a felhozatalra, hiszen a Quantic Dreamnél készül a Star Wars: Eclipse, jön a Knights of the Old Republic remake, idén meg fog érkezni egy mobiljáték a Zyngától (Star Wars: Hunters) és Amy Hennig is dolgozik egy projekten a Skydance New Media élén. 

Mindezek előtt azonban befut a nagy sikerű Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása, amely minden tekintetben megpróbál rálicitálni az elődre, erre pedig minden esélye meg is lesz azzal, hogy kihagyja a PlayStation 4-et és az Xbox One-t, így a fejlesztők már az erősebb hardverekkel tervezhettek. 

Hirdetés

Körülbelül már csak egy hónapot kell várnunk a Star Wars Jedi: Survivorra, és aligha lehetnénk izgatottabbak, de az Electronic Arts úgy érezte, hogy lehet még fokozni a hangulatot, ezért a Twitteren tett ígéretéhez híven kiadta a Respawn játékának következő kedvcsinálóját. Intenzív harcokra, érzelemben gazdag pillanatokra, újabb szórakoztató puzzle-elemekre, ismert és vadonatúj karakterekre, valamint pofás látványra számíthatnak a rajongók, az pedig egyértelműen kiderül, hogy Cal Kestisszel a korábbinál is változatosabb módon forgathatjuk majd a fénykardot: 

A Star Wars Jedi: Survivor megjelenése április 28-án várható PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)