Hirdetés

A Star Wars Outlaws bizonyos szempontból inkább lesz Assassin's Creed, mint Starfield

|

A Massive Entertainment új részleteket osztott meg a Star Wars játékával kapcsolatban.

Hirdetés

A The Division játékokat jegyző Massive Entertainment az Xbox Games Showcase során leplezte le a messzi-messzi galaxisba elrepítő, nyitott világú akciójátékát, a Star Wars Outlawst, amelynek gameplay felvételeit aztán a Ubisoft Forward során csodálhattuk meg. Bolygófelfedezés, izgalmas harcok, filmszerű átvezetők, karakteres főszereplő és cuki állati társ: minden benne van a projektben, ami miatt izgatottan várjuk a végeredményt, és még ezt is tudta a fejlesztőcsapat fokozni. 

A játék kreatív rendezője, Julian Gerighty az Edge magazinnak adott interjújában mesélt még kicsit arról, hogy mire számíthatunk a játékmenettől, például a felfedezhető planéták tekintetében. 

Hirdetés

Gerighty elmondta, hogy valóban nyitott világot terveznek, viszont nem fognak élni a véletlenszerűen generált bolygók eszközével, ahogyan teszi azt a Bethesda a Starfielddel. Náluk minden helyszín kezelhető méretű és kézzel készített lesz, amire egy házon belüli játékot hozott fel példaként: egy bolygó mérete körülbelül megegyezik majd az Assassin's Creed Odyssey két-három zónájának nagyságával, de nem olyan léptékben közelítik meg a dolgot, mintha egész Angliát akarnák újraalkotni digitálisan, szóval nem kell attól tartani, hogy elveszünk a térképeken. 

Egyelőre nem derült ki, hogy pontosan mennyi bolygóra szállhatunk majd le a Star Wars Outlaws során, de a fejlesztő azt elárulta, hogy szabadon repülhetünk majd az űrben, harcolhatunk a Birodalom ellen, felfedezhetjük egyes planéták és holdak környékét, azonban ami a landolást illeti, meghatározott pontokon érhetünk földet, és nem repülhetünk szabadon a légkörben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Gerighty szerint a választás lehetősége is meghatározza a nyílt világú megközelítésüket, hiszen ahogy a bemutatott gameplay demóban is láthattuk, főhősünk választhat, hogy megveszteget-e egy birodalmi tisztet vagy sem. Ugyanígy azt is a játékosokra bízzák majd, hogy lopakodás vagy harc utján érnek célt. A céljuk az, hogy teljes szabadságot biztosítsanak a gamereknek a megközelítés terén. 

A Star Wars Outlaws a tervek szerint jövőre fog megjelenni PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)