Hirdetés

A Star Wars Outlaws játékmenete minden, amire vágytál

|

Bolygófelfedezés, izgalmas harcok, filmszerű átvezetők: a Massive úgy repít el minket a messzi-messzi galaxisba, ahogyan eddig kevesen.

Hirdetés

Az Xbox Games Showcase egyik legnagyobb dobása volt a Star Wars Outlaws trailere, amely ugyan nem Microsoft-exkluzív lesz, így PlayStation 5-re is jön, azonban már nagyon régóta vártunk rá, hogy megpillanthassuk, mi az a Csillagok háborúja-játék, amiért a Massive (The Division 1-2) felel.

Már a legelső kedvcsináló meghozta a hangulatot, amelyben megismerhettük a pisztolyokkal és a járművekkel is ügyesen bánó főhősnőt, a különc társait és a csodaszép tájakat, majd nemrég az is kiderült, hogy bekerül egy sokak által kedvelt karakter is, még az első nagy Star Wars MMO-ból.

Hirdetés

Az első előzetes azt ígérte, hogy a Ubisoft Forwardon nézhetünk majd bele a játékmenetbe, és így is történt. Az a játék, amiben egy cuki kisállat a társunk csak jó lehet, de szerencsére nem kell erre a trükkre alapozniuk a fejlesztőknek, a Star Wars: Outlaws játékmenete meggyőzőnek tűnik enélkül is. Egy hangulatos lopakodós küldetést vehettünk szemügyre, legalábbis addig, amíg főhősünket fel nem fedezték, ennek köszönhetően viszont megkukkanthattuk azt is, milyenek a fegyveres összecsapások, hogyan működik a közlekedés a földön és az űrben, valamint ízelítőt kaptunk az egyik küldetésből és a döntési lehetőségekből is. Meggyőző, amit mutattak, nézzétek meg ti is: 

A Star Wars: Outlaws megjelenése 2024-ben várható PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)