Hirdetés

A StarCraft 3 lehet a Blizzard következő nagy dobása

|

Egy megbízható forrásokkal rendelkező újságíró szivárogtatta ki a nagyszerű hírt.

Hirdetés

A sajtóban és a közbeszédben is  szinte kizárólag csak a Call of Dutyról esik szó az Activision Blizzard felvásárlása kapcsán, és méltatlanul a háttérbe szorulnak más franchise-ok. Ez persze nem meglepő, hiszen Kotickék az utóbbi években minden épkézláb fejlesztőt ráállítottak a CoD-ra, úgy tesznek, mintha más nem is létezne azon kívül.

Többek között emiatt is teremthet új helyzetet, ha a Microsoft Gaming alá tagozódik be az Activision Blizzard, mivel a redmondiak videojátékos üzletágát vezető Phil Spencer korábban úgy nyilatkozott, hogy szeretne új életet lehelni olyan sorozatokba, mint a Hexen vagy a StarCraft.

Hirdetés

Úgy tűnik, a Microsoft ráhatása nélkül is felkerült a Blizzard teendőinek listájára, ugyanis Jez Corden, a Windows Central főszerkesztője félreérthetetlenül utalt rá a Twitteren, hogy nem a 2010 és 2015 között három felvonásban (Wings of Liberty, Heart of the Swarm, Legacy of the Void)  piacra dobott második rész volt a StarCraft hattyúdala.

Amikor egy rajongó arról érdeklődött, hogy sikeres felvásárlás esetén a Microsoft feltámasztja-e a franchise-t, Corden úgy fogalmazott, hogy erre már nem lesz semmi szükség. Egy másik felhasználónak pedig igennel válaszolt, aki azt kérdezte, hogy az újságíró a StarCraft 3-ra utalt-e. Ezt sajnos nem tudjuk megmutatni, mert a tweetjét időközben törölte.

Szokás szerint azt tanácsoljuk, hogy ne éljétek még bele magatokat a dologba, mert ha helyesek is Corden értesülései (általában azok, ő szivárogtatta ki például a Pentimentet és a South of Midnightot) akkor sem garantált, hogy végül révbe ér. Játékot fejleszteni drága mulatság, sokáig is tart, emiatt bármi előfordulhat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)