Hirdetés

A Starfield már megjelenés előtt átlépte a 2 milliós játékosszámot, és ez még tényleg csak a kezdet

|

Az adatok egy kicsit pontatlanok lehetnek, de akárhonnan nézzük, ez egy hatalmas győzelem a Bethesda számára.

Hirdetés

Az egyetlen dolog, amire nem számítottunk idén, az az volt, hogy a Starfield vegyes fogadtatásban részesült. A spektrum a csalódott dühtől a kirobbanó boldogságig tart.

A tesztek és a vásárlói vélemények is egyaránt megoszlanak, de ettől függetlenül a Starfield persze nyomtatja a milliókat a Microsoftnak. A zöld csapat mindenképpen jóljárt a sci-fi kaland kiadásával, hiszen már a megjelenés előtt 2 millió játékost tudtak bevonzani.

Hirdetés

Ez a lenyűgöző adat a PlayTrackertől származik, aminek kollégái összehúzták a Steam és az Xbox számokat. Utóbbi tartalmazza a konzolos és Xbox alkalamazáson keresztüli PC-s érdeklődőket is. Mindezeken felül ráadásul jó esély van rá, hogy 2 milliónál több játékosa is lett a korai hozzáférés alatt a Starfieldnek, mivel a PlayTracker kis csúszással tudja csak begyűjteni az adatokat.

A Starfield a mai naptól játszható az alapkiadás vásárlói számára, illetve már elérhető Game Passen és xCloudon keresztül. A következő néhány napban jó esély van arra, hogy a játékosszám a többszörösére ugorjon majd.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)