Hirdetés

A Starfield mentette meg egy család életét, és ez nem túlzás

|

Csak azért nem történt még nagyobb baj, mert az apa a Bethesda új játékát nyúzta.

Hirdetés

Szeptember elsején a Redditen Tidyckiller néven posztoló édesapa sok más játékoshoz hasonlóan rávetette magát a Starfield prémium kiadása által biztosított előrendelői opcióra, gyakorlatilag már megjelenés előtt nyúzhatta az új sci-fi RPG-t. Így is tett, és a helyzet bizony az, hogy épp ennek köszönheti az életét ő és családja is.

A férfi beszámolója szerint csak azért maradt fenn sokáig, már addig akarta pörgetni a Starfieldet, amíg csak bírja. Hajnali 2 óra után kicsivel aztán robbanást hallott az alatta lévő lakásból.

Hirdetés

Ezt követően megállította a játékot, kinyitotta a bejárati ajtót, és döbbenten látta, hogy lángok csapnak fel a társasház lépcsőjén. Villámgyorsan felkapta feleségét és a macskájukat, majd kirohantak az épületből. Szerencsére megúszták az egész történetet kisebb égési sérülésekkel. 

Tidyckiller aztán a Redditen mondott köszönetet a játéknak mindezért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)