Hirdetés

A Starfield modderek máris pótoltak egy-két hiányosságot

|

Míg összességében nagyon is meggyőző a Bethesda legújabb sci-fi RPG-je, a technikai oldalon akadnak kisebb hiányosságok, de szerencsére a modderek máris akcióba lendültek.

Hirdetés

Nagyjából öt évvel ezelőtt jelentette be a Bethesda Game Studios, hogy kilép a The Elder Scrolls és a Fallout unverzumok nyújtotta komfortzónából, és felépít egy teljesen saját sci-fi világot a Starfieldben, ami nagyobb lesz, mint bármelyik szerepjáték a stúdió eddigi karrierjében.

A Starfield a napokban végre megjelenik, sokan már most is játszanak vele és míg egyelőre úgy tűnik, hogy a Bethesda többnyire sikeresen betartotta az ígéreteit és tényleg magasabbra tette a lécet, azért van néhány apróság, amin még lehetne csiszolni.

Hirdetés

A Bethesda játékaiban mindig is sarkalatos pontnak bizonyultak a technikai szempontok, legyen szó a cég engine technológiájáról vagy a vicces bugokról, és míg az utóbbi tekintetben sikerült előrelépést tenni, továbbra sem teljesen felhőtlen a helyzet: sokan hiányolják a részletesebb grafikai lehetőségeket a PC-s verzióból, mint pl. a DLSS-támogatás vagy a FOV csúszka.

Természetesen, ahogy az általában lenni szokott, a modderek máris akcióba lendültek és mindkét próblémát rekordidő alatt orvosolták: már több felhasználó is megoldotta a DLSS támogatást, míg egy rajongó gyorsan kanyarított egy Field of View beállítási lehetőséget is a játékba, ezeket mind a Nexus Mods oldaláról tudjátok letölteni.

Nektek hogy tetszik eddig a Starfield?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)