Hirdetés

A Starfield modok, amikre semmi szükséged, de imádni fogod őket

|

Rövid idő alatt is rengeteg hasznos és mókás mod jelent meg a Starfieldhez - most utóbbiakon van a hangsúly.

Hirdetés

Azt mostanra mindenki tudja, hogy van DLSS mod, ami sokat segíthet a teljesítményen, és van Inventory mod, ami a játékélményen javít. Itt most nem ezekről lesz szó, mert a hasznos modok unalmasak, és nekünk Thomasra, a gőzmozdonyra van szükségünk minden egyes modolható játékban.

A modközösség csodálatosan borzalmas dolgokat alkotott az elmúlt napokban, és nem lennénk tisztességes játékújságírók, ha nem pakolnánk rájuk a Nicolas Cage festésű reflektorfényt.

Hirdetés

Aki például hiányolta a mellkasszőrzetet a Starfieldben, az keresse meg kosmos84 csodálatosan bolyhos csomagját a NexusModson, belépés után. A realisztikus ábrázolás mentén KaySato a gyümölcsleves dobozokat pingálta ki, mert szerinte a távoli jövőben sem lesznek szürkék a juice dobozok. Darkslayer114 az unalmas magazinokat cserélte le Marvel képregényekre, míg feelp0 Cyberpunk Edgerunner posztereket pakolt ki mindenhova.

Személyes kedvencem ronaldomoon borzalmas csodája, ami az összes festményt Todd Howard fotókra cseréli. J8oot a főmenüről gondoskodott, ami jóval cukibb lesz ezzel a moddal, de a betűtípust is feldobhatjuk a Comic Sans csomaggal.

Nem gondoljuk, hogy ezek bármelyikének hiányától rosszabb lenne a játék, de ha te másképp látod, telepíts!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)