Hirdetés

A Steam a The Game Awards nagyjai előtt tiszteleg az új leárazásaival

|

Alig néhány nap választ el bennünket az idei játékipari díjátadótól. Ennek örömére a Valve lenyomta rengeteg említésre méltó cím árát.

Hirdetés

Pénteken, hajnali 2:30-kor kezdődik az év legnagyobb videojátékos díjátadója, a The Game Awards 2023. A műsor az ipar legnagyobb megjelenéseit és alkotóit ünnepli majd, átadja a nekik járó szobrokat a zsűri, és a közönség szavazatainak fényében.

Idén ugyan volt némi összetűzés a közösségi oldalakon a jelöltek listái miatt, és ez valószínűleg csak fokozódni fog majd, ahogy péntek reggel a díjak a tulajdonosaikhoz kerülnek. Akárhogy is, a shownak mennie kell, és a buli örömét a Valve is át akarja adni egy kiadós vásárral.

Ha felnéztek kedvenc PC-s üzletetek felületére, nem nehéz megtalálni a The Game Awards 2023 vásárt, amely a közelmúlt komolyabb megjelenéseit, indie csodákat és a korábbi Game Awards győzteseit találhatjátok meg akciós árakon. Ha régóta őrizgettek valamit a kívánság listátokon, akkor azt most valószínűleg ki tudjátok húzni majd.

Hirdetés

A lenti akciókat mindenképp érdemes lesz megfontolnotok:

Ha a teljes felhozatal érdekel, úgy látogassátok meg az esemény aloldalát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)