Hirdetés

A Steam babérjaira tör a Ubisoft

|

A Ubisoft elindította saját digitális disztribúciós platformját UplayPC néven. 1 dolláros játékokkal népszerűsíti a szolgáltatást.

Hirdetés

A gamescomon ragadta meg a lehetőséget a Ubisoft, hogy miközben jórészt free2play böngészős címeket reklámozott, sebtiben bejelentse a Steam újabb kihívójaként a UplayPC alkalmazást.



Az api révén digitális úton tudunk játékokat vásárolni (letölteni és futtatni), cimborákkal összekapcsolódni, és multizni. Ráadásul egy integrált chat rendszer is megtalálható benne.
A 35 millió regisztrált felhasználóval rendelkező Uplay rendszerébe beilleszkedő UplayPC felváltja a játékok launcherét, és a jövőben lehetővé teszi, hogy a játékosok egyszerre férhessenek hozzá az összes Uplay-támogatással rendelkező játékukhoz, valamint a Uplay szolgáltatásaihoz.



A Ubisoft korlátozott időtartamú akcióval népszerűsíti új szolgáltatását, minek keretében 1 dolláros áron lehet megvásárolni a Driver: San Francisco, a From Dust, a Silent Hunter 5, valamint a Tom Clancy's H.A.W.X. 2 játékokat. Ezen felül 75%-os kedvezménnyel rakhatjuk virtuális kosárkánkba a következő címeket: Anno 2070, Assassin's Creed 2, Assassin's Creed: Brotherhood, Assassin's Creed: Revelations, Might & Magic Heroes VI, Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)