Hirdetés

A Steam elérte a 35 millió felhasználót

|

A Valve tavaly ünnepelhette a 30 milliomodik felhasználót, most pedig újabb ötmillióval gyarapodott a létszám.

Hirdetés

Jeles nap érkezett el a Valve életében, amikor újabb  mérföldkőként pezsgőt bonthatott a 35 milliomodik felhasználó regisztrálásakor, ami a 2008. februári 15 millióhoz képest jól jelzi a dinamikus gyarapodást. A Valve folyamatosan bővítette a saját infrastruktúráját is, hiszen a napi hatmillió egyedi bejelentkezés megköveteli a folyamatos csúcsteljesítményt.

Bármilyen sokan mondják is, hogy Gabe Newell csak a pénzre hajt (manapság ki az, aki nem?), azért azt el kell ismerni, hogy a Steam a felhasználóbarát akcióinak és az ötletes megoldásainak is köszönheti a sikerét. Sűrűn belefutni ugyanis remek leárazásokba, játékspecifikus hetekbe, hétvégékbe, amikor szinte vétek otthagyni az aktuális címeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)