Hirdetés

A Street Fighter 6-ot már most kipróbálhatod ingyen

|

Tegnap este lement a játék nagy bemutatója, minek keretében rengeteg trailert, verekedő hűtőket, és egy kellemes meglepetést is kaptunk.

Hirdetés

A Street Fighter 6 megjelenése már csak alig több mint egy hónapra van tőlünk. Ha valamikor, hát most érdemes megkezdeni az edzést, hiszen vészesen fogy az idő, ezt pedig a Capcom is pontosan tudja. Éppen ezért adta a játékosok kezébe a Street Fighter 6 demóját.

Akit érdekel a játék az már most letöltheti a kipróbálható verziót PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, míg az Xbox Seriex X|S-es (Xbox One-ra nem jelenik meg a játék) és PC-s érdeklődők kicsivel később, április 26-án kezdhetik a bunyózást.

Hirdetés

Persze nem ez volt az éjféli Showcase egyetlen említésre méltó híre. A Capcom bemutatott például egy vaskosabb trailert, ami a World Tour módra koncentrált. Ez lesz a játék egyszereplős kampánya, mely során a játékosok megalkothatják saját karaktereiket, együtt lóghatnak a franchise hőseivel, megverekedhetnek egy szelet pizzáért Metro City lakóival, és nagyon mérges hűtőkbe is beleállhatnak.

Első blikkre úgy tűnik, hogy a World Tour mód olyan RPG próbál lenni, aminek a harcrendszere egy verekedős játéké. Hogy őszinték legyünk, valószínűleg ez a legjobb megoldás, amit csak választhatott a Capcom a történet elmeséléséhez, reméljük, vállalható lesz.

Az egyjátékos infókon túl megismertük az első Season Pass tartalmát is. A megjelenés utáni hónapokban 4 karaktert kapunk majd, közülük három már jól ismert, visszatérő harcos lesz. A sort Rashid nyitja majd nyáron, akit az új bemutatkozó, A.K.I. követ majd ősszel. Utána ED érkezik 2024 első hónapjaiban, a sort pedig Akuma zárja jövő tavasszal.

Két bétahétvége, egy demó, és számos trailer után már minden fontosat tudunk a Street Fighter 6-ról, ami csak jelentőséggel bírhat. Mindössze a megjelenés van csupán hátra, amire 2023. június 2-án kerül sor PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)