Hirdetés

A Suicide Squad: Kill the Justice League megkapja majd, amiért mindenki könyörgött

|

A DC-rajongók és a játékmegőrzés bajnokai elkezdhetik ölelgetni egymást: a Rocksteady elhozza, amit mindenki akart.

Hirdetés

A Suicide Squad: Kill the Justice League nem tűnik egy borzalmas játéknak. Vannak a játékalkotásnak elemei, melyekhez a Rocksteady kétségtelenül ért, és ez át is jön az akcióból, a világdizájnból és a karakterekből, amiket a Kill the Justice League-hez összeraktak.

A legnagyobb gondja sokaknak a játékkal, hogy sajnos még akkor is szükségük lesz aktív internetkapcsolatra, ha egyedül játszanának. Az akciójáték szolgáltatás mivolta kétségtelen így, de egyet se féljetek: a Rocksteady hallotta a panaszokat.

Hirdetés

A játék hivatalos Discord szerverén a stúdió egyik fejlesztője büszkén hozta a közösség tudtára, hogy bizony tervben van egy offline mód beépítése. Ez a megjelenés után érkező frissítés lehetővé teszi majd, hogy internetkapcsolat nélkül pörgethessük végig a sztorit. A srácok még nem tudják, hogy mikor lesz lehetőségük ezt beépíteni, de a jó hír, hogy még 2024-ben tervezik ezt megoldani.

Maga a Suicide Squad: Kill the Justice League 2024. február 2-án érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)