Hirdetés

A Summer Game Fest trailere ütős estét ígér

|

Eközben a show atyja, Geoff Keighley kijelentette, hogy nem ők nyírták ki az E3-at.

Hirdetés

A tavalyihoz hasonlóan idén is komoly erődemonstrációval készül a Summer Game Fest június 8. és 12. között: az eseménysorozat a Geoff Keighley által vezetett nyitóceremóniával rajtol el, ahol számos bejelentésre számíthatunk, de emellett sor kerül az indie-kre specializálódott Day of the Devsre és Wholesome Directre, a Devolver Digital saját műsorára, a Tribeca Games Spotlightra, a PC Gaming Show-ra, a Ubisoft Forwardra, valamint az Xbox Games Showcase + Starfield Directre is. 

A Summer Game Festnek a legnagyobb kiadókat is sikerült berántania a nyár eleji őrületbe, ennek köszönhetően számos előzetesre, részletre, bejelentésre és néhány meglepetésre is számíthatunk. 

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a június 8-án, csütörtökön, hazai idő szerint 21:00-kor kezdődő bemutatón debütál majd a Mortal Kombat 1 gameplay-bemutatója és belekukkanthatunk majd az Alan Wake 2 játékmenetébe is, viszont az alábbi kedvcsináló alapján van róla elképzelésünk, hogy mi mindennel készül még lekenyerezni a  játékosokat Keighley és csapata: a videóban felbukkan többek között a Senua's Saga: Hellblade II, a Cyberpunk 2077 kiegészítője, a Star Wars Jedi: Survivor, a Marvel's Spider-Man 2, Crash Bandicoot, az Immortals of Aveum és a Hi-Fi Rush is, szóval lesz mit nézni.

Van azonban az egésznek egy nagy vesztese is: az E3. Pár hete a szervező keserűen nyilatkozott arról, hogy miért nem sikerült a visszatérés és miért kellett lefújni az eseményt, most pedig a VGC megérdeklődte Keighley-től is, hogy egyetért-e azzal a véleménnyel, hogy a rendezvénye segített kinyirni az E3-at. A műsorvezető szerint nem igazán erről van szó: 

"Úgy hiszem, hogy az E3 ölte meg saját magát. Megértem, miért mondják ezt az emberek [hogy az SGF kinyírta az E3-at], de én azért hoztam létre a Summer Game Festet, mert láttam, hogy az E3 kereke leesik a szekérről. Mint valaki, aki imádja ezt az évszakot... két évtizeden keresztül az E3 az életem része volt 15 éves korom óta. Az [1995-ös] első E3-tól kezdve minden kiállításra elmentem. Imádtam, és meghatározta a nyaramat. Annyira izgalmas volt számomra, és szívszorító volt látni, hogy ez kezd szétesni. Azt hiszem, volt egy relevancia-problémájuk, majd az utolsó években a részvevőkkel is. Szóval igen, azt hiszem, az a kérdés, hogy ha nem csinálnánk meg a Summer Game Festet, mi történne? Szerintem a dolgok nagyon szétforgácsolódtak volna ezen a nyáron."

Mint minden évben, úgy idén is megírunk minden fontos hírt és készítünk összefoglalót is az eseményekről, szóval nem fogtok lemaradni semmiről, ha a GSO főoldalát pörgetitek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)