Hirdetés

A Super Meat Boy fenegyereke

|

Olyan videó a játékból, amitől leesik az állatok!

Hirdetés

A Super Meat Boy nem egy könnyű játék, annak ellenére, hogy kontrollerrel játszom PC-n. Nagyon jó reflexek és ügyesség kell hozzá, tökéletes időzítéssel. Nincs baj ezen képességeimmel, de még mindig van olyan pálya, ami csak sokadik próbálkozásra sikerül (vagy arra sem).

Az alábbi videót készítő úriember viszont szemmel láthatóan nem ma kezdte, sőt, ő billentyűzeten (!) játszik! Komolyan mondom, ehhez szuperhősnek kell lenni... Íme a bizonyíték, nem ígéret:

Persze ő sem elsőre vitte így végig a játékot, elmondása szerint több, mint 30000 alkalommal halálozott el a kis husi sráccal. Aki esetleg még nem hallott a játékról, annak összefoglalnám a történetet:

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy bőr nélküli fiú. Ennek a fiúnak volt egy barátnője is, akit elrabolt szerelmétől egy gonosz öltönyös magzat. Vége.

A feladatunk sok-sok pályán keresztül az, hogy falról-falra, faltól-falig ugráljunk és érjük el barátnőnket, miközben rengeteg sunyi, nehéz csapda állja utunkat.

A Super Meat Boy pixeles grafikája ellenére a játékosok kedvence lett, először Xbox-ra jelent meg, aztán érkezett a PC és Mac verzió is. Remek hangulatával, pörgős játékmenetével, zenéivel és apróbb humoros elemeivel kellemes pillanatokat szerezhet mindenkinek. Aztán anyázhatunk egy-egy nehezebb pálya alkalmával...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)