Hirdetés

A Super Smash Bros. Ultimate új harcosa az ARMS-ból jön, de a Fallout-rajongók is örülhetnek

|

Az új karakter bejelentésén felül pedig további újdonságokkal is készült a Nintendo.

Hirdetés

Számos népszerű franchise-ból lett összeválogatva a Super Smash Bros. Ultimate karakterfelhozatala, ami a megjelenés óta már ki is bővült némileg. Természetesen azért még így is akad hely az újoncok számára, és a japán játékóriás most meg is mutatta nekünk, hogy ki lesz a következő arc, aki összemérheti erejét a többi harcossal.

Hirdetés

A játék következő karaktere Min Min lesz, akivel az ARMS című, szintén Nintendo Switch-re elérhető játékban találkozhattunk, ráadásul nem is kell sokat várnunk a megérkezésére, ugyanis június 29-től bárki beszerezheti az új harcost. Min Min ára 5,99 dollár, vagyis picivel több mint 1800 forint lesz, de nem csak külön, hanem a második Fighters Pass részeként is beszerezhetjük majd.

Továbbá kiderült még, hogy érkezik egy adagnyi vadonatúj Mii Outfit is, amelyekkel egyedivé varázsolhatjuk saját Mii Fighterünket. Így például a Tekken Heihachija, de még a Fallout szériából ismert Vault Boy is megelevenedhet a Nintendo verekedős játékában.

Hogy tetszenek az újdonságok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)