Hirdetés

A szerencséseknek már megmutatták a The Division Heartlandet, persze, hogy valakinek eljárt a szája

|

Kiszivárgott a The Division Heartland 20 perces játékmenete, a Ubisoft nem győzi törölni mindenhonnan.

Hirdetés

A jelek szerint nemrég tartottak egy zárt technikai tesztet a készülő free-to-play Tom Clancy's The Division Heartland kapcsán, ezt pedig onnan tudjuk, hogy bár a prezentáción nyomatékosan kérték a résztvevőket, senki se ossza meg ott szerzett tapasztalatait, mégis kiszivárgott egy mintegy 20 perces gameplay anyag.

Ubisoft persze gyorsan kapcsolt, a Vimeo oldalára feltöltött játékmentet azóta már törölték is, de persze ami egyszer felkúszott a világszőttesre, azt nehéz levakarni onnan, valószínűleg sorra bukkannak majd fel újrafeltöltések. 

Hirdetés

Meglehetősen kezdetleges anyagról volt egyébként szó, tehát ebből még senki se vonjon le messzemenő következtetéseket. A videóból egyébként egy rövidebb részlet felkerült a SkyLeaks Twitter-oldalra is, ezt a bejegyzést egyelőre nem piszkálta a Ubisoft, de ez is változhat bármikor.

A Tom Clancy's The Division Heartland valamikor 2021 végén vagy 2022 elején jelenhet meg. Jelenlegi ismereteink szerint egy kooperatív (Expedition) és egy játékosok illetve gépi ellenfelek elleni móddal (Storm) érkezik majd a Ubisoft új ingyenes játéka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)