Hirdetés

A szoptató anyukák is páros lábbal szálltak bele a Blizzardba

|

Egy alkalmazott még arról is beszámolt, hogy valaki ellopta vagy kidobta a korábban lefejt anyatejét.

Hirdetés

Egyre távolibb álomnak tűnik, hogy valamikor újra pozitív hangvételben írhassunk nektek az Activision-Blizzardról. A cég napról napra egyre mélyebbre süllyed, hiszen folyamatosan újabb vádak látnak napvilágot, amitől minden alkalommal világosabb, hogy milyen körülmények között dolgoznak a cég alkalmazottai.

Legutóbb például arról a rendkívül szimpatikus és okos lépésről számoltunk be nektek, amiben a cég fizetésemelés helyett kirúgott egy halom tesztelőt, épp a Warzone nagy frissítése előtt. Ez persze sztrájkot eredményezett, később pedig még Pokimane is arra kérte a streamereket, aki teheti, hanyagolja a kiadó játékait.

Hirdetés

A fejlesztők és egyéb alkalmazottak a saját érdekeik megvédése érdekében szakszervezetekbe kezdtek rendeződni, a kiadó ettől azonban szabályosan bepánikolt és arra kérte őket, hogy ne csinálják ezt, hiszen a vezetőség tárt karokkal várja mindenkit, minden kritikát és javaslatot meghallgatnak.

Az alkalmazottak azonban folytatják a szabadságharcukat, és a minap újabb komoly vád érte a vállalatot. Több, még szoptató anyuka arról számolt be, hogy a cég elhanyagolta őket és egészségtelen körülmények között kellett elvégezniük anyai teendőiket.

Belsős Slack csatornák képernyőképeire hivatkozva a Twitteren az a hír terjed, hogy a szoptatószobában mindig rendetlenség uralkodott. A székek fel voltak borítva, a terem egyetlen fa asztala pedig úszott a tejtől. Ha mindez nem lenne elég, a terem tűzveszélyesnek is minősült, sőt a hűtőt lakattal kellett zárni, mivel más alkalmazottak olykor sört tartottak az anyatejnek fenntartott szekrényben.

Mások arról számolnak be, hogy ahol ők dolgoztak, egyáltalán nem volt a babák szoptatására alkalmas helyiség, úgyhogy a lefejt anyatejet könnyen értelmezhetően felcímkézve a többiek étele és itala közé kellett tennie és arra is volt példa, hogy nap végére vagy kidobták, vagy egyszerűen ellopták azt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ezekből a vádakból is jól kiolvasható, hogy többről van szó a Blizzardnál, néhány vezető rossz személyiségénél. Az egész céget belengi ez a toxikus hangulat, amin csak egy komoly átszervezés segíthet. Mi azért reméljük a legjobbakat, hiszen örülnénk, ha a jövőben visszatalálnának a helyes útra és újra szállítanák a jobbnál jobb játékokat botrányok helyett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)